Beoordelingen van Go Asian Ede

Recente recensies

5.0
Silvia
22 september 2021
Victor
22 september 2021

Kwam perfect op tijd. Eten goed heet en erg lekker! Aanrader!

De Ruiter
16 september 2021

Zoals bijna wekelijks... heerlijk gegeten.

Ria
13 september 2021

Eten was lekker warm en bleef tijdens eten ook nog goed warm in het bakje. Alles klopte qua bestelling. Beef had iets malser/minder gaar gemogen, maar het was nog prima te eten.

E
12 september 2021

Ik heb een bestelling geplaats, zie ik op de rekening dat ze een tasje in rekening hebbn gebracht wat tien cent kost het gaat mij dan niet om die tien cent, maar waarom wordt dit gedaan zonder dat je het weer? Wel apart maat voor derest service goed heerlijk warm geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Go Asian

Beste E, bedankt voor uw feedback. Voor meer informatie mbt uw klacht over de plastic tas verwijzen wij u graag door naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/afval/verbod-op-gratis-plastic-tassen.

Michiel
12 september 2021
Bert
12 september 2021

uitstekend en vlot geleverd

Ingrid
11 september 2021

Heerlijk vers eten. Snelle bezorging

van den Brink
10 september 2021
dinie jarec
10 september 2021
Christianne
6 september 2021

Snel bezorgd, eten was heet bij bezorging. Prima!

Prima maaltijd !
21 augustus 2021
Humphrey
17 augustus 2021

Onze zelf samengestelde Go Asian menu's waren weer heerlijk en op tijd bezorgd!

Bert
16 augustus 2021

uitstekend en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Oegema
14 augustus 2021

Niet alles geleverd wat besteld was. Eten was prima.

Jeff
14 augustus 2021

Het gerecht was heerlijk met genoeg van alles. Alleen de gebakken banaan was minder lekker dan verwacht en erg droog. Die zijn bij de Chinees op de hakselseweg vele malen lekkerder.

Milou
13 augustus 2021
Anoniem
9 augustus 2021

Eten was goed, maar wel kleine porties voor dit soort bedragen. k heb 1,5 uur gewacht op mijn bestelling.

Sabrina Van Dijk
9 augustus 2021

Was weer super! As ever!

Ronald
31 juli 2021
Bert
30 juli 2021

uitstekend

Schoonderbeek
28 juli 2021

Super snelle levering en hele aardige bezorger!

Anoniem
23 juli 2021
J v Steenbergen
23 juli 2021

Heerlijk

Monique
21 juli 2021
Jo
15 juli 2021

Jammer dat er telefonisch erg kort af gedaan werd dat we het via de website moest bestellen. Nadat ik eindelijk de hele bestelling ingevuld had kregen we niet de juiste bestelling. (In de zin van verkeerde groentes in de boxjes.) Terwijl op de bon wat anders stond en het juiste. Erg jammer. Maar verder zoals altijd weer lekker gegeten

Wilco
9 juli 2021

Al jarenlang ons vaste adresje voor lekker ‘afhaal’ eten. Altijd vers en met passie bereid. Ook de service is prima. Kortom zeker een aanrader als u lekker wil eten.

Niamh
8 juli 2021

Heerlijk gegeten! Groentes waren heerlijk knapperig en het eten was nog lekker heet toen het bezorgd werd!!

Bert
7 juli 2021

uitstekend, zoals gewoonlijk en keurig op tijd

De Jong
4 juli 2021

Goed te eten, zoals altijd. Wat in ons gezelschap wel opvalt is dat het lijkt dat Go Asian minder kruiden is gaan gebruiken in de afgelopen maanden. Dat is jammer, omdat het daarmee minder “spannend” wordt om te eten.

Fadila
3 juli 2021

Eten was erg lekker en snel geleverd

Fam vd Wetering
1 juli 2021

Vandaag voor het eerst een bestelling gedaan. Precies op tijd gebracht. Het eten was goed warm en erg lekker. Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker nog een keer bestellen.

GaAsiatisch
27 juni 2021

Altijd mega lekker en nooit lang wachten.

paula van de beek
26 juni 2021

Erg lekker goede Service

Rob F.x
26 juni 2021
M.
25 juni 2021
Erwin
22 juni 2021

We snappen dat het tijdens het voetbal druk is en de bezorgtijd werd duidelijk aangegeven. Desalniettemin vonden we bijna 2 uur wachten wel lang. Eten was heerlijk. We zullen zeker vaker bestellen.

Claudia
21 juni 2021
Danielle Moree
18 juni 2021

Altijd erg lekker, soms iets karig qua vlees, maar voor de rest top.

Marina
18 juni 2021
Rik
17 juni 2021
MG
17 juni 2021
Vossen
17 juni 2021

Iets te weinig groenten. Vooral bij één box waarin geen tahoe of vlees zat, had ik ter compensatie meer groenten verwacht. Ik betaal namelijk wel dezelfde prijs.

Elise Nap
14 juni 2021

Heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Z z
12 juni 2021

Heeerlijk, vooral de spek koek!!!

K. Bauer
10 juni 2021

Kwalitatief aan te raden, bezorger was vriendelijk en een aardig snelle bezorging.

Jeanine
7 juni 2021
Marlies
7 juni 2021
Niki
5 juni 2021

Duurde heel erg lang, maar kwaliteit was weer top.

Marja
4 juni 2021

Prima eten. Niet de goedkoopste maar wel value for money. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ook de porties zijn heel behoorlijk.

Diana S
4 juni 2021

Snelle bezorging en eten erg lekker klein puntje. Er mag van mij standaard meer groenten in . Maar zeker een aanrader!!!

Ursula
4 juni 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Jeroen Kars
1 juni 2021

Bestellen is eenvoudig en de bezorging is er altijd binnen de gestelde tijd.

Bert
31 mei 2021

uitstekend zoals gewoonlijk

MG
31 mei 2021

Lekker eten, vers. snel bezorgd, aardige bezorger. eten was warm en blijft ook lang warm. prima dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrina Van Dijk
29 mei 2021

Ik was jarig en dus mocht ik kiezen wat we zouden eten! Koos natuurlijk voor jullie! Wat was het weer heerlijk!

RA
24 mei 2021

Snelle levering. Top !!!!

Ro
23 mei 2021

Goed verpakt, smaakte heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herben
16 mei 2021

Het eten was minder dan anders. Het leek net of de kip er later bij was gedaan, die smaakte neutraal en niet naar de saus. Daarnaast had ik een stuk plastic in het eten. Niet zoals we wel gewend zijn deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
16 mei 2021

de bezorging was 25 later dan de afgesproken tijd. dat was een beetje jammer. het eten was wel weer erg lekker

Jenny
16 mei 2021

Bezorger was gevallen, maar we kregen heel snel opnieuw bezorgd. Helemaal super. En erg lekker.

Joost
11 mei 2021

Het is eigenlijk altijd lekker hier. Niks te klagen!!

Ejmol@live.nl
8 mei 2021
Bert
7 mei 2021

uitstekend en vlot geleverd

Stevens
7 mei 2021

Snel en warm geleverd. Goed van smaak. Het was echt heerlijk

Simone
5 mei 2021

Heerlijk gegeten super snelle levering sneller dan de email aangaf. Tot snel

W. van der Mast
3 mei 2021

Ik had extra groenten besteld. Er blijken veel nagenoeg rauwe sperziebonen in te zitten. Die zijn voor mij niet te verteren. Tevens donkere stukken blad van prei die ik normaal gesproken niet in mijn eten verwerk.

Rámon
3 mei 2021

Eten was prima en bezorging ook. Bestelling was alleen niet compleet.

Janssen
3 mei 2021

Het eten was super en ook precies op tijd bezorgd.

Ronald van der Merr
1 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk

Dinah
28 april 2021

Meestal wel goed alleen dit keer niet ik had exstra saus gevraagd en er zat zowat niks in ik had exstra vlees gevraagd en er exstra voor betaald en er zat net zo veel in als je niet exstra doet het was wel warm en bezorgen was ook snel

Brouwer
27 april 2021

Zoals altijd TOP

Van santen
27 april 2021

Was zeker goed en goed warm hier bestellen we zeker weer een hele aardige bezorger

Reinier
27 april 2021

Was super goed eten op tijd en lekker warm.

A.
27 april 2021

Precies op de afgesproken tijd werd onze maaltijd bezorgd met heerlijke garnalen, verse groente, het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Hasselaar
27 april 2021

Super lekker eten en ontzettend vriendelijke bezorgers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
27 april 2021

Prima eten, we hebben lekker gegeten, gewoon heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
26 april 2021

Snelle bezorging en de wijziging die we nog wilden doen aan onze bestelling, is goed doorgekomen en snel opgelost. Goede service, en lekker eten!

Niki
26 april 2021

Altijd snel, vers, gezond, goed warm en heerlijk! Echte aanrader!

Ilona
26 april 2021

Eten vers, heet en op tijd.

Patrick
26 april 2021

Zoals gewoonlijk uitstekend. Al jaren fan van de chinees

Jacqueline
26 april 2021
Jean-Paul Vendeville
21 april 2021

I suprised my wife tonight and as always, she had a great tasty dinner. So did I offcourse and my 2.5y old daughter :))

henk
18 april 2021

Echt super lekker gegeten, ga zeker vaker bestellen, bezorging was er snel en super vriendelijk

Ejmol@live.nl
18 april 2021

Prima, maar er ontbraken twee van de vier loempia's.

Lara
17 april 2021

Eten was heerlijk en was erg snel gebracht! Super!

René Baring
17 april 2021

Erg lekker. Alleen vind ik het erg bijzonder dat na toevoegen van extra kip, extra gamba’s en extra groente, ik een verpakking krijg die slechts 1 cm groter is als die van mijn vrouw die een standaard portie heeft. Deze extra’s kosten 6 euro meer maar dit staat niet in verhouding tot wat er meer wordt ingedaan. Sterker nog: wanneer ik 2 standaard porties zou bestellen ben ik goedkoper uit. Iets om over na te denken wat mij betreft.

Chantal Roozeboom
12 april 2021

Lekker eten en snelle bezorging. Vorige keer via thuis bezorgd was het niet naar wens. Maar een kortingscode gekregen, en via hun eigen site besteld

Bert
10 april 2021

fantastisch weer en zeer snel geleverd

De groen
7 april 2021
Claudia
6 april 2021
Rob
5 april 2021
Ton
2 april 2021

jammer dat je geen eigen vlees zamen stelling kunt maken bij je noedels of witte rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabrine
30 maart 2021

Erg vriendelijk, eten is altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
28 maart 2021

Alles was prima, behalve de mini-loempiaatjes. Deze zouden best wat meer vulling mogen bevatten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dinand Nijkamp
28 maart 2021

Eten is altijd lekker, warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
28 maart 2021
Ineke de weijer
25 maart 2021

Het was heerlijk! Vers, veel groenten en puur van smaak. Ook nog heerlijk warm.

Vaste klant
21 maart 2021

Super! lekkere kwaliteit eten. Altijd op tijd met bezorgen en met een vriendelijke glimlach bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
21 maart 2021

Warm, op tijd en super lekker!

Bert
17 maart 2021

uitstekend en keurig op de gevraagde tijd

Jelle
15 maart 2021

Lekker!

Fedor
15 maart 2021

Altijd goed, altijd netjes, altijd genoeg en altijd op tijd. En altijd héérlijk!

Claudia
14 maart 2021
Cor
13 maart 2021
Claudia
6 maart 2021
Hoekstra
2 maart 2021

Zoals altijd top

Bert
1 maart 2021

mooi op de gevraagde tijd geleverd, en zoals gewoonlijk weer uitstekend van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda De berg
1 maart 2021

Zoals altijd, super lekker !! En mooi op tijd bezorgd.

Jolijn Mulder
28 februari 2021
Dorman
28 februari 2021

Vlotte bezorging en lekker, als altijd. één van de kip teriyaki's had iets langer gemogen qua groente (waren nog bietje hard).

Boonzaaijer
27 februari 2021
Laura
22 februari 2021

Normaal zouden we go asian al hoog laten scoren, maar deze keer al helemaal. We hebben de biefstuk in de noodles nog nooit zo lekker mals gehad. Een beetje rood van binnen (wat onze favoriet is) was het geheim denken wij. Fantastisch! Erg blij ook dat er geen wegwerpplastic gebruikt wordt. Ondanks dat het ontzettend druk was een perfecte bak noodles mee gekregen. Tot snel!

Joost
21 februari 2021
Martin van de Braak
21 februari 2021

Altijd goed!

Jan Wolters
20 februari 2021

Uitstekende gerechten.

Dm
20 februari 2021

Super lekker eten!

Monique Nijkamp
19 februari 2021

Prima op tijd bezorgd. Het was weer erg lekker 🤗🤗

Bert
19 februari 2021

uitstekend zoals gewoonlijk, en zeer snel bezorgd zoals gevraagd.

Claudia
13 februari 2021
Dagmar
12 februari 2021
Jelle R.
7 februari 2021

i, heb al veel vaker besteld, en dat ga ik ook vaker doen. altijd lekker eten, en er is nog nooit wat mis geweest.

Xander
7 februari 2021

Bestel altijd hetzelfde maar beide, d.w.z hot chicken and teriyaki chicken smaakten beide anders en helaas een stuk minder goed.

Sandra
6 februari 2021
Colin van der Bijl
5 februari 2021

Eten was zeer lekker, goede kwaliteit. Alleen was 1 van mijn producten bevroren geleverd in plaats van gebakken :P. Foutje kan gebeuren!

Bert
3 februari 2021

uitstekend zoals gewoonlijk en snel geleverd

Joost v B
31 januari 2021

Bezorging duurde lang, maar er werd ruim van tevoren aangegeven dat dit zo ging zijn (1,5 uur na bestellen) en het kwam dan ook precies in die ene aangegeven minuut! :-) Het eten was weer heerlijk zoals altijd! Het was wel te merken dat het druk was. Er zaten wat ingrediënten in die ik niet besteld had (wortel, dunne noodles). Geen groot probleem verder!

Rense
31 januari 2021

Helaas waren de stokjes vergeten. Verder smaakte het goed, alleen kroepoek vonden we wat minder lekker, was het goed warm en netjes op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
31 januari 2021
Dinah
31 januari 2021

Het eten is altijd goed en nu ook en ook echt warm alleen hadden we het xl bakje maar vond wel dat er echt weinig vlees in zat en kon ook niet kiezen exstra vlees maar de rest was het weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura van Holland
31 januari 2021

Heerlijk gegeten als vanouds , en vlotte levering .

Mari
31 januari 2021

Wij hadden voor 19.30u besteld. Ik was zelf te vroeg 19.20u (gelukkig) toen stond het al klaar op de toonbank... 19.30u was het eten gewoon koud geweest. Kip was koud en de bakbananen beetje taaiig. Niet wat ik van ze gewend ben.... erg jammer.

Chris
31 januari 2021
Els
30 januari 2021

Het eten was zalig! Het duurde alleen er lang voordat het kwam.

Rebecca
30 januari 2021

Eten was super lekker en goed warm! Echt top!

Robert
30 januari 2021

Dit keer gelukkig geen steentje in de rijst. Ga zo door!

Christianne
29 januari 2021

Teleurstellend: we zijn zoveel beter gewend van Go Asian! De zogenaamde hete saus was absoluut niet pittig, ondanks een extra verzoek voor extra pittig. Bij het andere gerecht had de babymais een chemische nasmaak en de kogelbiefstuk was taai met veel stukken pees. Voor de eerste keer totaal niet van kunnen genieten. De bezorger was wel super vriendelijk.

Elise
23 januari 2021

Heerlijk gegeten! Lekkere grote porties en lekker veel vlees! Echt een aanrader

Bert Jan
22 januari 2021

Altijd weer top !!

Benjamin
22 januari 2021

Heerlijke noodles met voldoende keuze. Na bezorging nog steeds goed warm. De porties zijn wat mij betreft precies goed. Voor herhaling vatbaar.

Claudia
21 januari 2021
Bianca
18 januari 2021

Zoooo goed weer!! Ons favoriete to-go eten😍😍

Toos van Ee
18 januari 2021

Het was heerlijk en gelukkig ook nog lekker warm

anoniem
18 januari 2021
Joost
18 januari 2021

Heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
17 januari 2021
Sigrid
17 januari 2021

Een heerlijke betaalbare maaltijd, ruim voldoende portie.

Paola Klepke
16 januari 2021

Altijd heerlijk eten ! Vers gemaakt, heel goed warm en supervriendelijk bezorger.

Martine
16 januari 2021

Snelle levering en goed heet. Noodles zijn altijd lekker!

V Roekel
14 januari 2021
Niki
10 januari 2021

Altijd fantastisch! Vers, goed warm, gezond en snel geleverd. Love it🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphne
10 januari 2021

Heel vriendelijk en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
10 januari 2021
T.
10 januari 2021

Lekker vers eten en smakelijk.

Fkls
9 januari 2021

Alweer heerlijk thuis gegeten! Lekker pittige saus met verse groente dank je wel go asian.

Bert
9 januari 2021

uitstekend zoals gewoonlijk, en snel geleverd

Joost
8 januari 2021

Heerlijk zoals zo vaak. Kleine kanttekening is dat de hoeveelheid eten wat minder leek

Minnen
7 januari 2021

Heerlijk eten. Goed warm. En op tijd

Michiel
3 januari 2020
Kees
3 januari 2020

Was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gabi
3 januari 2020

Had heel erg gehoopt op een goede portie noodles met fatsoenlijke saus. Dit leek meer op een bouillon in plaats van saus. Er zat helaas weinig smaak aan de ingrediënten (die an sich top waren). Portiegrootte was goed.

Winter
3 januari 2020

Super kwaliteit ! Ga zo door

G.W. Gijsbertsen
2 januari 2020

Prima!!

Bas
2 januari 2020

Weinig smaak. De extra's moeten zoeken Waterig Bezorging snel

Ronald van der Meer
2 januari 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk

Ingrid
2 januari 2020

Heerlijk gegeten. Veel knapperige verse groente in mijn bestelde maaltijd. Vriendelijk geholpen. Top!

Mike
30 december 2020

Heerlijk gegeten

Joost
27 december 2020

Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christianne
25 december 2020

Bezorging was weer erg snel. Het eten was weer lekker, alleen de kip van de yakitori was droog en een beetje taai.

Reina
23 december 2020

Eten was heerlijk nog goed warm!

Theo
23 december 2020
Martin van de Braak
21 december 2020

Altijd heerlijk eten en een vrolijke bezorger!

Selina
21 december 2020

Heerlijk smaken en het werd heet aan temperatuur bezorgd. 1 tip voor de yakitorie, deze bakjes breken snel waardoor de saus lekt in de tas. Verder prima gegeten zoals altijd. Beste Aziatische eten vanuit de regio.

Aster
21 december 2020

Super lekker eten besteld bij go asian en netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jamila
19 december 2020

Online besteld, super service. Geven aan wanneer ze vertekken en het eten kwam lekker warm aan.

Dorman
18 december 2020

Vlotte bezorging, eten nog zo heet dat ik m'n mond d'r bijna aan had verbrand. Van mij mag er iets meer groente in, en mag deze iets gaarder, maar voor de rest altijd lekker

Marina
13 december 2020

Wederom prima.

René Vendeville
12 december 2020

Bijzondere kwaliteit, uitstekende website met menukaart en bestelmogelijkheden.

Joop
12 december 2020

Perfect, heerlijk gegeten.

Ellen
12 december 2020
Paul
12 december 2020

Snel, warm en een traktatie voor in het weekend zoals altijd 🙏

Bert
12 december 2020

uitstekend en mooi op tijd

Ella
11 december 2020

Heerlijke noodles, goed van smaak. Bezorging sneller dan verwacht, positief!

Remco
10 december 2020

Kwaliteit. Heerlijk eten. Aanrader!!

Gülizar
10 december 2020
Christianne
10 december 2020

De Spicy saus was deze keer en vorige keer niet spicy, dus zelf extra chillies for moeten voegen. Mag de volgende keer wel écht pittig hoor!

Edwin
9 december 2020

Voor de eerste keer hier besteld op aanraden van me dochter. Super lekker je proeft dat alles vers is. Is voor herhaling vatbaar

Freek
7 december 2020

Het was heerlijk en heel warm, voortreffelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
7 december 2020

Erg goed en altijd lekker. Altijd netjes op tijd. Goed voor minimaal 1x per week.

Tjepke Gratama
6 december 2020

Heerlijk eten. Netjes verpakt en goede temperatuur. Bezorging was iets later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilja
6 december 2020

Super blij met de combi rijst en broccoli rijst mijn favoriet. Goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
6 december 2020

uitstekend en keurig op de gevraagde tijd geleverd.

Freek Attema
4 december 2020

Heerlijk eten. En een fijne service

Christianne
4 december 2020

Bezorging was ruim op tijd, het eten goed heet en heerlijk.

LJ
3 december 2020

Ik was altijd fan van Go Asian, maar de laatste tijd gaat het hard achteruit. Ik had Bijvoorbeeld letterlijk 2,5 stukjes beef in m’n box. Echt karig.

Selina
29 november 2020

Altijd lekker, zowel voor de lunch of avondeten!!👍🏻👍🏻

Van den Top
28 november 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging.

José
27 november 2020

Zoals altijd, heerlijk!!

van Nifterik Holland
27 november 2020
Maurice
26 november 2020
Rik Hazen
26 november 2020
Heuvel
25 november 2020
Jeanette
23 november 2020
Fam v.Dijk
22 november 2020

Heerlijke zitten smullen van de gerechten. En keurig op aangegeven tijd vriendelijk bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
21 november 2020

Heel op tijd, bezorging gratis! Lekker eten!

Sabrina Van Dijk
21 november 2020

Zoals altijd weer super en ontzettend smakelijk

Maurice van der Voort
20 november 2020

Heerlijke maaltijden en snacks/bites! Oprecht vriendelijke mensen waar ik al jaren als tevreden klant terugkom.

Ilona
19 november 2020

Heerlijk zoals altiid!! En supersnelle bezorging!

Nils
18 november 2020

Lekker eten, groot portie wat goed vult. :-)

Jeanette
18 november 2020

Alles was prima in orde!

Sam
18 november 2020
Geen
18 november 2020

Was erg lekker en nog heel goed warm. Alleen zoals eerder vermeld iets teveel vocht. Maar mocht de pret niet drukken.

Xander
15 november 2020

Top eten en ook nog 5 minuten eerder gebracht. Echt heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
15 november 2020

Helaas is dit keer de bestelling niet goed gegaan. Ik had 1 gerecht besteld zonder groente en dat was er 1 met extra groente. En ik had aangegeven zonder paprika en in 2 gerechten zat toch paprika

Patrick
15 november 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk.

Van Loo
14 november 2020

De kwaliteit is prima, er zat deze keer alleen vrij weinig groente bij ??

Vd Top
12 november 2020

Wij eten hier regelmatig of laten bezorgen. Elke keer heerlijk eten en wij worden altijd vriendelijk geholpen.

Freek
8 november 2020
Bert
8 november 2020

uitstekend

Br
7 november 2020

Snelle afhaaltijd, heerlijk gegeten. Alleen jammer dat betaling met iDEAL extra kost en dat er 10 cent gerekend wordt voor een papieren zak en dat er plastic zak op de bon staat.

Louman
7 november 2020

Lekker eten, blijft goed warm tot ik thuis ben (15 minuten) en erg vriendelijke bediening. Bovendien niet duur.

Dorien
6 november 2020

Heerlijk! Voor onze meiden was 1 portie per persoon wel erg veel!

iytgg
6 november 2020
Alice
6 november 2020

Heerlijk eten en een TOP bezorger!

Fatih
6 november 2020
Joost
1 november 2020

Heerlijk gegeten. Was echt goed pittig!

bianca
31 oktober 2020

erg lekker en nog mega warm bij aankomst :-)

van Nifterik Holland BV
30 oktober 2020
Tevreden klant
30 oktober 2020

Eten bij GoAsian is altijd heerlijk. Vriendelijke bediening en kwaliteit

A Hasselaar
29 oktober 2020

Heerlijk eten en vriendelijke bezorger👍

Buanca
29 oktober 2020

Super lekker weer als altijd

Rachelle
24 oktober 2020

Weer lekker eten, binnen 5 minuten van de gevraagde tijd bezorgd. Top.

Patricia
24 oktober 2020

Hoeveelheid is meer dan voldoende en bij bezorgen is het eten nog erg warm. En niet onbelangrijk...het smaakt overheerlijk keer op keer!

Sonja
19 oktober 2020
Jos
18 oktober 2020

Het eten was heerlijk, lekkere verse groente, precies genoeg saus en malse kip en vis. De bezorging was op de doorgegeven tijd, super tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen
17 oktober 2020

Eten was goed. Er zat wel een fout in. En het eten kwam een half uur te vroeg. Verder was het eten lekker en nog goed warm

Heidi van den Brink
17 oktober 2020
Jos
17 oktober 2020

Zeer vlot bezorgd (ca. 20 min) en de temperatuur was nog echt heet. Erg goede ervaring. Het eten (XL bakjes Hot Go Asian Chicken) was super lekker, wel echt pittiger dan je in Nederland gewend bent maar daar waren we juist naar op zoek. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Stefanie Minderaa
16 oktober 2020

Super lekker eten en altijd heel vriendelijk.

De jong
12 oktober 2020
M.Tuinenburg
11 oktober 2020

Gekozen voor zo snel mogelijk bezorgen, indicatie bezorging was 45 minuten maar eten was er al na 20 minuten. Heerlijk gegeten, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DT
11 oktober 2020

Altijd hoge kwaliteit en super vers. Liever 10x een maaltijd van Go Asian dan 1x uit eten wordt hier thuis gezegd!

Joop
11 oktober 2020

Heerlijk eten. Is keurig op tijd bezorgd.

Bert
10 oktober 2020

uitstekend weer

Querreveld
10 oktober 2020
Arja
10 oktober 2020

Levering exact op afgesproken tijdstip. Het eten was goed klaargemaakt en zeer smakelijk. Bovendien werd er netjes rekening gehouden met dieet en voedings-intoleranties. Voor herhaling vatbaar.

Bianca
9 oktober 2020

Altijd super lekker en goede service!

Tijn
5 oktober 2020

Gewoon super lekker, Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo
4 oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Hasselaar
4 oktober 2020
Niek
3 oktober 2020

Heerlijk gegeten 👍👍👍🥡🥡

Ad
3 oktober 2020

Heerlijk eten en keurig op afgesproken tijdstip geleverd!!

Bart
2 oktober 2020
Lisette
1 oktober 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

D.Nolten
28 september 2020

Heerlijk eten. Snel klaar Zeer vriendelijke bediening Niet al te duur. Een aanrader

Michiel
27 september 2020
Meijering
27 september 2020

Het eten was echt top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fransien Heemsbergen
27 september 2020
Gerarda
27 september 2020

Goede website en makkelijk te bestellen. Het eten was goed warm bij bezorging. Erg lekker. We moesten 45 min wachten dat was wat lang maar voor de zaterdagavond geen probleem

Bert
22 september 2020

uitstekend weer en snel gebracht

Gert-Jan
21 september 2020
Martin
18 september 2020

Altijd heerlijk en snel geleverd!

Oskam
18 september 2020

Heerlijk eten! Warm, verse groenten en heerlijke smaak!

Ivon
17 september 2020
Bert
14 september 2020

snel bezorgd en bijzonder lekker

Anne
11 september 2020

Heerlijk vers, snelle bezorging en ruime keus!

Modderkolk M.
10 september 2020

Eten, bezorging prima. Jammer 10 cent voor een Plasticzakje ongevraagd.

Jeff
7 september 2020
Monique
7 september 2020

Prima eten en goed op tijd bezorgt. Gaat altijd goed

Mark
6 september 2020

Third meal. First home delivery on time and quality as expected. We will order home delivery again. Thank you.

Mariam Baboe
4 september 2020

Altijd optijd en heerlijk! Vandaag alles doorelkaar gebakken gekregen en het was top! Dank jullie wel!

leonie
31 augustus 2020

Ivm de drukte hebben wij er toch voor gekozen om het af te halen. We komen graag bij jullie, kwaliteit is altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pol
24 augustus 2020

Heerlijk gegeten.eten was nog goed heet tegen de tijd dat het bezorgd werd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edith
23 augustus 2020

Altijd goede bezorgservice en kwaliteit van de gerechten. De bestelling komt op tijd, de gerechten zijn warm en zeer smaakvol. De groenten zijn lekker knapperig en het vlees en/of de vis zijn goed bereid. De site om de bestelling online te plaatsen is overzichtelijk en daardoor zeer makkelijk te bedienen.

Dick Beekman
21 augustus 2020

Heel snel bezorgd en uitstekende kwaliteit

Bert
20 augustus 2020

prima smaak, vlotte levering

M. Janssen
18 augustus 2020

In een woord geweldig

Marina
18 augustus 2020

Lekker met verse groenten. Jammer dat ze minder gerechten aanbieden dan voorheen want die vond ik ook erg lekker.

Gijsbertsen
16 augustus 2020

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
15 augustus 2020
Sonja
15 augustus 2020

Zoals altijd prima

Roel
13 augustus 2020
van den Berg
11 augustus 2020

Heerlijk, we hebben er weer van genoten! Absoluut het ritje vanuit Barneveld waard :)

Bakker
10 augustus 2020

Was lekker, zaten alleen geen stokjes bij terwijl wij deze wel hadden besteld.

Gerrit
9 augustus 2020

Eten van goede kwaliteit, echter van de extra bijbestelde groenten en vlees was nagenoeg niets te merken helaas. Bezorging was snel en accuraat.

Joost
9 augustus 2020

Bezorger was precies op tijd en de noodles, yakitori en loempia’s waren nog prima op temperatuur en erg lekker!

Sabrina
7 augustus 2020

Altijd goed, altijd lekker. Bezorging precies op gevraagde tijd.

bert
6 augustus 2020

snel bezorgd en uitstekend van smaak

Van Gogh
27 juli 2020

De wachttijd van anderhalf uur was te lang. Eten was verder prima en bezorger maakte netjes zijn excuses over de lange wachttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TS
26 juli 2020

Altijd lekker! Goede prijs kwaliteitsverhouding

Jolanda
25 juli 2020

Altijd prima, goed warm, geen fouten in de bestelling, het wachten waard.